O nama

/O nama
O nama 2017-11-20T20:57:36+00:00

Svaki novi dan, svi mi, započinjemo sa potrebom ispijanja šolje dobre kafe i namerom da naše poslovanje učinimo boljim. Prvo ćemo prepustiti nekom drugom, a za drugo, unapređenje i olakšavanje poslovanja, mi, Videnov Digital smo tu za Vas!

Nakon stečenog znanja u praksi i dobre ideje, odlučili smo se i za ovaj korak! Iako mlada, naša kompanija Vam nudi niz usluga, digitalni marketing, eCommerce, Web dizajn, SEO, AdWords, Projekt menadžment, kao zaokruženu celinu koja će održati i unaprediti Vaš biznis.

Nadamo se da ćete prepoznati kvalitet i poverenje u nama!

Darko

Darko-Videnov-VidenovDigital-O-nama

Više od 5 godina sam aktivan učesnik online tržišta, a najviše u oblasti Internet trgovine. Na vreme sam shvatio značaj prave informacije u pravo vreme, i od tada koristim to znanje u poslovne svrhe. Savet vam može pružiti svako, a dobar savet samo osoba sa pravim informacijama i iskustvom. Online tržište se razvija neverovatnom brzinom, a mi se razvijamo sa njim. Budite deo tog razvoja zajedno sa nama.

Monika

Završene osnovne studije Ekonomskog fakulteta, na smeru Finansije, bankarstvo i osiguranje, dale su mi osećaj da vrednujem ulaganja i efekte, dok su me master studije na Marketingu razvojno usmerile. Web biznis i digitalni marketing smatram jedinim sigurnim poslovima budućnosti. Sebe vidim kao organizovanu i kreativnu osobu, sa neskromnim komunikativnim vrlinama i kao samouverenog profesionalnog mislioca.