Usluge

/Usluge
Usluge 2017-02-11T08:48:38+00:00

Google oglašavanje – AdWords

AdWords predstavlja Google-ov online program oglašavanja za dosezanje klijentele koja je zainteresovana za Vaš biznis. Ne trošite svoj marketing budžet plaćajući bilborde, letke i oglase u novinama. Bez obzira na to da li želite da privučete nove posetioce web sajta, povećate prodaju preko Interneta, navedete klijente da vaz pozovu ili da vam se iznova vraćaju, Google AdWords može da vam pomogne. Postignite veći efekat sa manje ulaganja pomoću AdWords marketing sistema.

Saznaj više

Optimizacija sajta – SEO

Omogućite ljudima da jednostavno dođu do vašeg sajta pretragom na Google, Yahoo, Yandex ili bilo kom drugom pretraživaču.
Pravilan SEO označava optimizaciju sajta na način da prilikom pretraživanja, kada korisnici unesu ključne reči za pretragu u polje za pretragu, vaš sajt bude među prvim u rezultatima pretrage. Da bi vaš sajt bio posećen, nije dovoljan samo funkcionalan i savremeni dizajn web sajta, i bez obzira na to da li vaš sajt nudi proizvode, usluge ili informacije, većina klijenata će koristiti pretraživače da bi vas pronašla, iz čega ustvari proizilazi važnost optimizacije sajta.

Saznaj više

Web dizajn

Web Design predstavlja umetnost kreiranja web sajtova, obuhvatajući izgled, sadržaj i grafički dizajn web stranice. Vaša web prezentacija je vaša lična karta na Internetu. Bez obzira da li ste fizičko lice ili kompanija, vaš imidž na webu mora pratiti najnovije trendove. Nudimo vam izradu “responsive” web sajta koji je prilagodljiv svim veličinama ekrana na kojima se prikazuje. Takav web sajt prati najnovije trendove, jednostavan je i omogućava lako povezivanje klijenata sa vašom kompanijom.

Saznaj više

Internet prodavnice

eCommerce podrazumeva kupovinu i prodaju proizvoda i usluga, ili prenos sredstava ili podataka, koristeći se elektonskom mrežom, pre svega Internetom. Izradom Internet prodavnice, bilo jednostavne ili kompleksne, koja obuhvata na desetine hiljada proizvoda, nudimo vam jednostavnost, savremeni dizajn i profesionalnost odnosno lakoću administracije, jedinstven izgled i perfektnu funkcionalnost. Otpočnite i vi vašu Internet prodaju!

Saznaj više

Projekt menadžment

Project Management je disciplina korišćenja utemeljenih pricipa, procedura i politika, kako bi se upravljalo projektom, od začeća do završetka.
Ni jedan projekat, bilo da je mobilna aplikacija, web sajt ili web servis, ne može biti završen bez kvalitetnog projekt menadžmenta. Nudimo vam kvalitetno definisanje razvoja projekta prema vodećim metodologijama upravljanja projektima, Scrum, Kanban i Waterfall metodologiju. Time se jasno definišu koraci koji će pre svega uštedeti vaše vreme i ulaganja, a isto tako će odmah biti vidljivi rezultati definisanog cilja.

Saznaj više

Web biznis konsalting

Na osnovu stečenog iskustva na polju Web biznisa, nudimo vam široku lepezu usluga web konsaltinga kako bi uvideli potrebu saradnje sa nama i rezultate rada.
Web biznis konsalting je stvoren za one koji traže potvrdu svog uspeha, koji žele da zauzmu prednost po pitanju tehničkog znanja ili jednostavno traže savete stručnjaka kako bi i dalje bili uspešni.
Web biznis konsaltingom ćemo vam pomoći da svaku prepreku u poslovanju otklonite, ponudićemo vam idejna rešenja, vreme sprovođenja rešenja i način praćenja rezultata rešenja.

Saznaj više

Facebook oglašavanje

Milioni preduzetnika, malih i velikih biznisa, koriste Facebook usluge kako bi se povezali sa tržištem. Kada posmatramo ukupan broj korisnika Facebooka, jasno je da je on najdominantnija, opšteprihvaćena i kompleksna društvena i uslužna mreža. Kažemo uslužna, jer vama kao preduzetniku, promovisanje na Facebooku daje izvandrednu priliku da budete primećeni, da se istaknete, s obzirom na broj korisnika ove mreže. Najefikasniji način da doprete do ciljanih klijenata je pomoću Facebook plaćenih oglasa (Facebook Ads). Plaćeni oglasi označavaju alat za predstavljanje vašeg biznisa, brenda ili događaja ciljanoj publici, i u isto vreme mogućnost ostvarivanja interakcije sa ciljanom publikom.

Saznaj više

Ostale usluge oglašavanja

Vodeću ulogu u komunikaciji sa klijentima danas preuzimaju društvene mreže. Koristeći ove kanale komuniciranja nudimo vam uslugu formiranja identiteta vašeg brenda, a vaše klijente pozivamo na akciju.
Društvene mreže kao što su Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn i mnoge druge, pored mogućnosti kreiranja plaćenih oglasa, pružaju mogućnost plasiranja novih sadržaja. Na taj način predstavljaju savršen pristup za građenje dugoročnih i ozbiljnih kanala komunikacije sa ciljanim auditorijumom.
Otkrijte i vi mogućnosti koje društvene mreže pružaju.

Saznaj više