Videnov Digital – Predavanja o digitalnom marketingu

/, Seminari i konferencije/Videnov Digital – Predavanja o digitalnom marketingu

Videnov Digital – Predavanja o digitalnom marketingu

Naša kompanija je nedavno bila učesnik na nekoliko marketing događaja.

Novembra 11. 2017 godine održano je predavanje Marketing Mix u sklopu studentske organizacije AIESEC, neprofitne studentske organizacije koja ima želju i ideju kako da pomogne u profesionalnom razvoju omladine. Videnov Digital je sa ostalim predavačima doprineo predstavljanju digitalnog marketinga u današnjici, sa svim novim mogućnostima koje se nude na tržištu u okviru digitala. Događaj je održan u Subotici u okviru Infostud Hub-a, gde su se mladi ljudi informisali o mogućnostima svog daljeg obrazovanja i sticanja praktičnih znanja.

Pored predavača, ovaj projekat edukativnog tipa podržali su kompanije Infostud, Scenso, Poklonmania i Fidelinka. Posebno nam je zadovoljstvo bilo podržati organizaciju AIESEC, jer smo i mi bili članovi iste.

digitalni-marketing

Ubrzo nakon toga, Videnov Digital je bio učesnik na ovogodišnjem zimskom Vivaldi CMO & CCO forumu Mokrogorske škole menadžmenta. Ovaj forum je posvećen industriji marketinga i komunikacija. Forum se bavi temama usmerenim na potrebe potrošača, inovacije, najnoviju praksu iz ove industrije i najmodernije tehnike i praksu iz okruženja.

Svim kolegama iz sveta digitalnog marketinga toplo preporučujemo posetu ovom forumu, kao i posetu prelepom planinskom predelu Drvengrada gde se ovaj forum održava.

digitalni-marketing-predavanje

Ukoliko želite da saznate nešto više, imate dodatna pitanja ili pak želite da unapredite svoj biznis, kontaktirajte nas ovde.

Monika i Darko

Autor | 2017-12-10T19:23:17+00:00 10 децембра, 2017|Aktuelnosti, Seminari i konferencije|0 komentara

O autoru:

Završene osnovne studije Ekonomskog fakulteta, na smeru Finansije, bankarstvo i osiguranje, dale su mi osećaj da vrednujem ulaganja i efekte, dok su me master studije na Marketingu razvojno usmerile. Web biznis i digitalni marketing smatram jedinim sigurnim poslovima budućnosti. Sebe vidim kao organizovanu i kreativnu osobu, sa neskromnim komunikativnim vrlinama i kao samouverenog profesionalnog mislioca.

Ostavi komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.