Videnov Digital – Marketing seminari i konferencije

/, Uncategorized/Videnov Digital – Marketing seminari i konferencije

Videnov Digital – Marketing seminari i konferencije

Nakon izvesnog vremena ponovo se možemo pohvaliti učešćem na nekoliko bitnih kako nacionalnih tako i internacionalnih seminara i konferencija.

SUPERWEEK konferencija

U januaru ove godine održana je SUPERWEEK konferencija u Mađarskoj koja okuplja mnogo marketing stručnjaka, analitičara i lidera. Ukoliko se interesujete za digitalni marketing i imate mogućnosti, Videnov Digital vam toplo preporučuje da posetite ovu konferenciju. Ona predstavlja jednu od najkvalitetnijih konferencija i okuplja zaista vrsne stručnjake širom sveta.

Na konferenciji se predstavljaju iskustva, znanja i postignuća različitih biznisa iz domena marketinga. Pored toga, predstavljaju se novi alati koji vam mogu pomoći u unapređivanju vašeg poslovanja. U kranjem slučaju, ukoliko se bavite marketingom, postoji širok dijapazon mogućnosti kako znanje koje stečete na konferencije da iskoristite.

Dropshipping predavanje

U Februaru ove godine, Videnov Digital sa predstavnikom Darkom Videnov, održao je predavanje na temu dropshippinga u Srbiji. Ovo dešavanje je održano u prostorijama Startit Centra u Subotici. Predstavljene su prednosti i mane dropshippinga koji se obavlja iz Srbije, a nadalje se planira organizovanje radionice na kojoj se možete bliže upoznati sa celokupnom strategijom i bitnim koracima za otpočinjanje svog biznisa u domenu dropshippinga.

marketing dropshipping

DIDS 2018

Registar nacionalnog internet domena Srbije – RNIDS, već deveti put organizuje konferenciju Dana internet domena Srbije – DIDS 2018. Ovo jeste zaista značajan događaj na teritoriji naše zemlje, pre svega jer okuplja veliki broj preduzimljivih ljudi koji žele da podele svoja iskustva i unaprede svoj biznis. Ovim događajem proslavljen je i jedan jubilej – 10 godina postojanja .rs domena na internetu. Videnov Digital je podržao događaj, a nadamo se da ćemo uskoro prisustvovati i kao učesnici.

DIDS-2018

WEBIZ konferencija i edukacija

Webiz konferencija i edukacija se ove godine održava od 22 – 25. marta u Zrenjaninu. Na konferenciji nas ove godine očekuju uspešne priče poslovnih ljudi, pregled zanimanja budućnosti i još mnoge druge korisne teme. Edukacija na Webiz-u je ove godine usko profilisana za e-commerce. Na edukaciji će se pored korisnih saveta očekivati i praktični primeri i deljenje znanja iz prakse. Videnov Digital ni ove godine neće propustiti Webiz konferenciju, što i vama taplo savetujemo. Webiz konferenciju mogu posetiti i male kompanije i preduzetnici bez potrebe za stvaranjem velikih izdataka.

Ukoliko želite da pratite trendove, naučite nešto novo, pridružite nam se ili nas kontektirajte, a mi ćemo podeliti naša iskustva sa vama.

Autor | 2018-03-11T15:57:32+00:00 11 марта, 2018|Seminari i konferencije, Uncategorized|0 komentara

O autoru:

Završene osnovne studije Ekonomskog fakulteta, na smeru Finansije, bankarstvo i osiguranje, dale su mi osećaj da vrednujem ulaganja i efekte, dok su me master studije na Marketingu razvojno usmerile. Web biznis i digitalni marketing smatram jedinim sigurnim poslovima budućnosti. Sebe vidim kao organizovanu i kreativnu osobu, sa neskromnim komunikativnim vrlinama i kao samouverenog profesionalnog mislioca.

Ostavi komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.