Web dizajn

Web Design predstavlja umetnost kreiranja web sajtova, obuhvatajući izgled, sadržaj i grafički dizajn web stranice. Vaša web prezentacija je vaša lična karta na Internetu. Bez obzira da li ste fizičko lice ili kompanija, vaš imidž na webu mora pratiti najnovije trendove. Nudimo vam izradu “responsive” web sajta koji je prilagodljiv svim veličinama ekrana na kojima se prikazuje. Takav web sajt prati najnovije trendove, jednostavan je i omogućava lako povezivanje klijenata sa vašom kompanijom.

Web dizajn – ključ vašeg online identiteta

Web dizajn je kroz godine evoluirao dostigavši granice nezamislivog kada govorimo o vizuelnom online identitetu kompanije, brenda ili osobe. Samo imati web sajt više nije dovoljno.

Tehnologije web dizajna su toliko evoluirale da je danas moderan web sajt simbioza više različitih tehnologija, a ne samo HTML i CSS tehnologija.

Kako kreirati poželjan dizajn za posetioce?

Odogovor na ovo pitanje nije jednostavan, i prethodno se mora odgovoriti na pitanja kao što su:

  • ko je ciljna grupa kompanije, brenda ili proizvoda za koji dizajniramo web sajt;
  • koju tehnologiju pristupa Internetu naši budući/sadašnji posetioci koriste;
  • ukoliko već posedujete sajt, kako se ti isti posetioci kreću po postojećem sajtu;
  • da li vaša kompanija, proizvod ili brend zahteva komplikovan dizajn stranice sa mnoštvom vizuelnih efekata, funkcija i linkova koji pozivaju na akciju ili je potreban krajnje jednostavan dizajn?

Ovo su samo neka od pitanja na koja prethodno treba odgovoriti. Vizuelni identitet koji pruža web dizajn treba pre svega da ima jak brending uticaj na posetioca ali i da jasno iskomunicira poruku koju želimo da prenesemo, odnosno da posetioca lako dovede do poslednjeg koraka procesa naurčivanja kako bi kupio proizvod. Korisnički doživljaj sajta je jedan od najvažnijih elemenata online poslovanja kompanije i ovaj segment je skoro prerastao u nauku kako psihologije tako i biznisia. Praćenje korisnika, njegovih poteza na sajtu, zadržavanja na pojedinim stranicama, odlazak sa pojedinih stranica i reakcija na stvari koje pozivaju na akciju su u fokusu analize svakog vrsnog online stratega. Sve prethodno navedeno treba da nam da odgovor kako da pravilno dizajniramo stranice, funkcionalnosti i formulare a da dovedu do željene akcije na sajtu ili van sajta.

Šta vam mi nudimo?

  • Analizu postojećih procesa koje želite iz stvarnog sveta da prebacite na sajt;
  • Analizu postojećeg sajta kroz Google Analitiku, Search konzolu i ostale alate koji nam daju uvid u to kako se vaši posetioci ponašaju;
  • Predloge dizajna/redizajna na osnovu analize sajta, konkurencije i procesa koje planirate ili ste već implementirali na sajt;
  • Kvalitetan tim dizajnera i web programera koji će dizajnirati iskodirati prethodno analizirano;
  • Izveštavanje o uspešnosti dizajna/redizajna nakon obavljenog posla;
  • Sagovornika za bilo koje pitanje vezano za online poslovanje i uticaj dizajna/redizajna na budućnost biznisa;

Hajde da počnemo

Spremni da napravite pravu promenu? Hajde da izgradimo važ posao zajedno!